ذرت که با نام ذرت علوفه ای رقم مای نیز شناخته می شود، یکی از محبوب ترین غلات در جهان است، این دانه گیاهی از خانواده علفها است که بومی آمریکای مرکزی است اما در انواع بیشماری در سراسر جهان رشد میکند.
پاپ کورن و ذرت شیرین انواع محبوبی هستند، اما محصولات ذرت تصفیه شده نیز به طور گسترده مصرف می شود، اغلب به عنوان مواد تشکیل دهنده در غذاهای فرآوری شده.
اینها عبارتند از تورتیلا، چیپس تورتیلا، پولنتا، آرد ذرت، آرد ذرت، شربت ذرت و روغن ذرت.
ذرت سبوس دار مانند هر غلات سالم است، زیرا سرشار از فیبر و بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
ذرت به طور معمول زرد است اما در رنگ های مختلف دیگری مانند قرمز، نارنجی، بنفش، آبی، سفید و سیاه وجود دارد.
این مقاله هر آنچه که باید در مورد ذرت بدانید را به شما می گوید.
مانند تمام غلات، ذرت در درجه اول از کربوهیدرات تشکیل شده است.
نشاسته کربوهیدرات اصلی آن است که 28 تا 80 درصد وزن خشک آن را تشکیل می دهد، ذرت همچنین مقادیر کمی قند (1-3٪) را فراهم می کند (1 منبع معتبر،
ذرت شیرین یا ذرت شکری، یک نوع خاص و کم نشاسته با محتوای قند بالاتر و ۱۸ درصد وزن خشک است، بیشتر شکر ساکارز است
با وجود قند موجود در ذرت شیرین، این ماده غذایی با گلیسمی بالا نیست و از نظر شاخص گلیسمی در رتبه پایین یا متوسط قرار دارد.
GI اندازه گیری سرعت هضم کربوهیدرات ها است، غذاهایی که در این شاخص رتبه بالایی دارند ممکن است باعث افزایش ناسالم قند خون شوند.
ذرت منبع مناسبی از پروتئین است، بسته به نوع، محتوای پروتئین از 10 تا 15٪ متغیر است.
فراوانترین پروتئینهای ذرت به نام زین شناخته میشوند که 44 تا 79 درصد از کل محتوای پروتئین را تشکیل میدهند.
به طور کلی، کیفیت پروتئین زین ها ضعیف است زیرا فاقد برخی اسیدهای آمینه ضروری هستند، زین ها کاربردهای صنعتی زیادی دارند، زیرا در تولید چسب، جوهر و پوشش برای قرص ها، آب نبات ها و آجیل ها استفاده می شود.