انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند

شواهدی وجود دارد که میوه های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار پخته ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند (4Trusted Source، 6Trusted Source). مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که عصاره انار ممکن است استرس اکسیداتیو و التهاب را در شریان ها کاهش دهد، فشار خون را کاهش دهد و به مبارزه با […]

بررسی محدودیت های لباس در محل کار و مدارس

محدودیت‌های کد لباس در مدرسه و محل کار غیر معمول نیست، به همین دلیل است که برای مدیران مدرسه، مربیان و کارفرمایان مهم است که بدانند چگونه می‌توانند به طور موثر این محدودیت‌ها را ابلاغ کنند. کدهای لباس با هدف ایجاد فضای خاصی اجرا می شوند و در عین حال به افراد آزادی بیان خاصی […]

انتخاب لباس مناسب و شیک برای نوزاد

با وجود چنین مجموعه وسیعی از لباس‌های کودک که امروزه در دسترس است، والدین باید لباس‌های نوزادی را انتخاب کنند که راحت، بادوام و ایمن برای کودکانشان باشد. به هر فروشگاه لباس نوزادی بروید و گزینه های متعددی به شما پیشنهاد می شود. اما چگونه می‌دانید که این لباس نوزادی از نظر حساسیت‌های پوستی، راحتی، […]

زیره، گیاهی یکساله پر طرفدار

 زیره (Cuminum cyminum L.) گیاهی یکساله است که نه تنها یکی از محبوب ترین گونه های بذری است، بلکه یکی از قدیمی ترین و کشت شده ترین فرآورده های طبیعی معطر و علفی با خواص دارویی، غذایی و دارویی متعدد است. به طور گسترده ای در صنایع نوشیدنی، غذا، مشروب، دارو، عطر و لوازم بهداشتی […]

بررسی عملکرد عسل بر بیماری های قلبی و عروقی

عسل و بیماری های قلبی عروقی آنتی اکسیدان های موجود در عسل مانند فلاونوئیدها، پلی فنول ها، ویتامین C و مونوفنولیک ها ممکن است با کاهش خطر نارسایی های قلبی عروقی مرتبط باشند. در بیماری کرونری قلب، اثرات محافظتی فلاونوئیدها مانند آنتی اکسیدان، ضد ترومبوتیک، ضد ایسکمیک و شل کننده عروق و فلاونوئیدها از طریق […]

آشنایی بیشتر با خیار

خیار (Cucumis sativus L.) متعلق به تیره Cucumis از خانواده Cucurbitaceae است و از نظر اقتصادی یک سبزی میوه مهم است. سه گونه وحشی یا نیمه وحشی خیار گلخانه ای وجود دارد: C. sativus L. var. hardwickii، C. sativus L. var. sikkimensis، C. sativus L. var. xishuangbannanesis. خیار بومی هند است و احتمالاً از دامنه‌های […]

بررسی کیفیت مرغوب برای تولید شیره خرما

برخی از قسمت های درخت خرما برای رفع نیازهای انسان استفاده می شود. به عنوان مثال، میوه را می توان برای کوکتل یا دسر استفاده کرد. و از الیاف برای ساخت طناب، فیلتر، جارو و سقف استفاده می شود. نشاسته، قسمت داخلی درخت، ماده اولیه تولید رشته فرنگی است. برگ های جوان را می توان […]

چند راه جالب برای لذت بردن از سیب خشک

چند راه جالب برای لذت بردن از سیب: یک سیب را به ورقه های نازک برش دهید و با مغز آجیل یا کره دانه بمالید. با ترکیب برش‌های سیب خشک دارچینی با برش‌های نازک پنیر چدار، از ترکیبی شیرین/شور، ترد/خامه‌ای لذت ببرید. ساندویچ سیب: مرکز و دانه های سیب را با هسته بردارید و سیب […]

روش های فراوری چرم مرغوب

با تاکید محصول امروزی بر عباراتی مانند “سبز”، “بدون ظلم”، “دوستانه با محیط زیست” و “پایداری”، برخی از تولیدکنندگان پوشاک، لوازم جانبی و کفش انتخاب کرده اند که جایگزین هایی برای موادی ایجاد کنند که فرآیندهای تولید بحث برانگیز دارند. چرم طرح دار یکی از این مواد است. اصطلاحات مختلفی که برای جایگزین های چرم […]

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آویشن

آویشن سرشار از مواد مغذی گیاهی، مواد معدنی و ویتامین‌هایی است که برای سلامتی حیاتی هستند. این مواد مغذی به دلیل خواص پیشگیری کننده از بیماری و بهبود سلامتی شناخته شده اند و به فواید این گیاه کمک می کنند سبزی خشک کوکویی به ویژه غنی از ویتامین A و ویتامین C است. ویتامین A […]